Στηρίξτε την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

«Ο Άλλος Άνθρωπος» κάνει ένα τιτάνιο έργο, προσφέροντας καθημερινά 1500 μερίδες φαγητό (από το χώρο του στον Κεραμεικό – Μεγάλου Αλεξάνδρου 122, αλλά και σε σημεία στο κέντρο της Αθήνας, αρκετές φορές και σε γειτονιές). Κάποιες μέρες έχουν προσφερθεί πολύ περισσότερες μερίδες φαγητό (π.χ. 1900). Μοιράζονται επίσης: ψωμί, φρούτα κ.ά.
Στις μέρες μας και ιδιαίτερα στις συνθήκες της πανδημίας όπου η οικονομική κρίση έχει γιγαντωθεί και η ανεργία τσακίζει κόκκαλα, υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης και βοήθειας. Σύνθημα της κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι: Κανείς μόνος του – Κανείς χωρίς φαγητό – Κανείς χωρίς τα βασικά.
Ως «Εργαζόμενοι / Κάτοικοι Ταύρου» επισκεφτήκαμε το χώρο στον Κεραμεικό και βάλαμε στον κουμπαρά οικονομικής ενίσχυσης ένα ποσό από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της συλλογικότητάς μας, για να στηρίξουμε την όμορφη αυτή προσπάθεια.
Όποιος/α θέλει να στηρίξει, μπορεί να καταθέσει χρήματα στην Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό με:IBAN: GR7801100840000008460940235 SWIFT / BIC: ETHNGRAA.Ο λογαριασμός είναι στο όνομα: PANAGOULA M. POLYCHRONOPOULOU
Για επικοινωνία με τον «Άλλο Άνθρωπο»:oallosanthropos@gmail.com‪6940882355‬oallosanthropos.blogspot.comfacebook: Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε