Τί συνέβη στο σχολικό συμβούλιο του 2ου Γυμνασίου Ταύρου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15/5;;

 

Δημοσιεύουμε κείμενο που αναρτήθηκε στο Facebook του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ταύρου «Αθηνά Χατζηεσμέρ».

Εχθές Δευτέρα 15/5 και ώρα 14:10 ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ταύρου « Αθηνά Χατζηεσμέρ» Κος Λάππας Κων/νος κάλεσε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολικό συμβούλιο – παρωδία. Τα άσχετα θέματα για τη φιλανθρωπία του σχολείου όπως και την ανάμειξη της Ε’ ΕΛΜΕ και του ονόματος του κ. Αντωνόπουλου Παύλου εκ μέρους της Διευθύνσεως στην ματαίωση της εκδρομής προκάλεσαν σύγχυση σε γονείς και μαθητές. Φάνηκε ότι είχαν ετοιμάσει «δικαστήριο» για το Σύλλογο Γονέων στο υποτιθέμενο κάλεσμα συζήτησης για την ακύρωση της μονοήμερης εκδρομής. Αναγκάστηκα να αποχωρήσω από μια διαδικασία που με πρόσβαλε ως άνθρωπο και ως γονέα. Η Διεύθυνση έδειξε ότι δεν σέβεται το όνομα του σχολείου , αφού προσπαθεί να επιβληθεί με συμπεριφορές έπαρσης και στοχοποίησης.

Σοφία Λαμπρίδου (μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου)

https://www.facebook.com/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%93%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-2%CE%BF%CF%85-%CE%93%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC-%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%AD%CF%81-1805331266455900/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s